Sortează după:
 • 300 lei

  Intraceuticals Booster Collagen este un must-have pentru pielea care și-a pierdut elasticitatea, tonusul și densitatea. Acest cocktail intens de peptide de colagen nu numai că stimulează reînnoirea și regenerarea pielii, ci ajută la restabilirea fermității și a elasticității acesteia. Utilizați dimineața pentru a oferi fermitate si volum tenului sau utilizați noaptea pentru a profita de proprietățile de regenerare ale pielii în timpul nopții. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă utilizarea împreună cu o pompă de Daily Serum, amestecate în palmă și aplicate apoi pe față și decolteu.
  Poate fi folosit și după tratamente agresive, cum ar fi laserele sau peelingurile.

  Cantitate: 15 ml

  Citește mai mult
 • 300 lei

  Soarele este principalul responsabil pentru îmbătrânirea prematură a pielii. Din fericire, puteți să vă vindecați, să vă întăriți și să vă protejați pielea cu acest booster. Folosind 3 forme sinergice de vitamina C, acesta netezește pielea, diminuează petele hiperpigmentare și liniile fine, protejând-o în același timp de daunele provocate de expurea la soare. Ideal pentru piele ce prezintă semne de îmbătrânire prematură, culoare neuniformă și arsuri solare. Se recomandă folosirea boosterului dimineața. Se poate utiliza ca atare sau împreună cu o pompă de Daily Serum, amestecate în palmă și aplicate apoi pe față și decolteu.

  Cantitate: 15 ml

  Citește mai mult
 • 300 lei

  Intraceuticals Vitamina A Booster curăță pielea predispusă la pete pigmentare sau pori vizibili, rejuvenează suprafața pielii și îi redă strălucirea. Ingredientul principal, vitamina A, îmbunatățește aspectul tenului cu imperfecțiuni și diminuează daunele provocate de soare și ridurile adânci. Booster-ul Vitamina A  se recomandă a fi folosit seara. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți Booster Antioxidant sau Booster Vitamin C+3 dimineața.

  Cantitate: 15 ml

  Citește mai mult
 • 300 lei

  La fel cum corpul tău are nevoie de o doză sanatoasă de antioxidanți, și pielea ta are nevoie. Ai călătorit? Nu dormi suficient? Acești factori de stres au, din nefericire, efecte asupra pielii. Folosind antioxidanți puternici naturali proveniți din pădurea australiană, Intraceuticals Antioxidant Booster revitalizează pielea stresată sau ternă, diminuând aspectul petelor, porilor vizibili, arsurilor solare, textura neuniformă și ridurile adânci.

  Cantitate: 15 ml

  Citește mai mult