Sortează după:
 • 150 lei

  Tipsurile se folosesc doar impreuna cu Clarity Wand pentru tratamentul eficient al acneei active. Se înlocuiesc zilnic pentru a evita contaminarea.

  Cantitate: 15 bucati

  Citește mai mult
 • 335 lei

  Clarity Wand este un aplicator unic ce conține o formulă concentrată care țintește imperfecțiunile tenului, precum acneea, porii congestionați sau petele. Tipsul de unică folosință este conceput pentru a fi înlocuit zilnic și a evita infectarea. Se folosește atunci când petele sunt apărute sau în curs de apariție. Se aplică de două ori pe zi pe zonele afectate, înlocuind tips-ul după fiecare aplicare. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă folosirea înainte de aplicarea pasului 3 (Moisture Binding Cream) de depunere hialuronică Intraceuticals.

  Cantitate: 2 ml

  Citește mai mult
 • 185 lei

  Clarity Cleasing Gel exfoliează delicat tenul și asigură o curățare în profunzime a pielii cu probleme și pori congestionați. Ajută la restabilirea echilibrului natural al pielii. Se folosește dimineața și seara. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă aplicarea ulterioară a Clarity Treatment Gel sau Clarity Wand.

  Cantitate: 50 ml

  Citește mai mult
 • 450 lei

  Clarity Treatment este un gel cu o textură ușoară ce reduce celule moarte de la nivelul pielii, sebuum-ul excesiv și porii dilatați. Bazat pe extracte naturale de plate, ajută la exfolierea suprafeței pielii, la calmarea iritațiilor și a roșeții, hidratează profund și protejează pielea de radicalii liberi. Se aplică pe față dimineața și seara.
  Pentru cele mai bune rezultate se recomandă utilizarea în combinație cu Clarity Gel Cleanser și Clarity Wand.

  Cantitate: 30 ml

  Citește mai mult