Despre noi

Cine Suntem

Centrul de înfrumusețare Results By Elōs, din cadrul Băneasa Shopping City, a apărut din dorința de a fi mai aproape de dumneavoastră, într-o locație care întrunește cele mai mari pasiuni ale femeilor: frumusețea și moda.

Aflat sub tutela prestigioasei clinici Elōs Skin&Laser Center, centrul Results By Elōs reunește experiența terapeuților în tratamente faciale și corporale alături de cele mai eficiente echipamente de pe piață, renumite pentru rezultatele excelente oferite clienților.

Ne-am gândit că veți fi mai mult decât încântate ca la finalul unei sesiuni de shopping sau, de ce nu, la început, să ne treceți pragul pentru un tratament expres, pentru care să nu fiți nevoie să alocați prea mult timp: un tratament de curățare și hidratare, care să vă relaxeze și revigoreze tenul, un tratament corporal, care să vă redefinească silueta, sau o ședință de epilare definitivă, care să confere pielea fină la care visați demult.

Veți regăsi în această locație esența brandului Elōs: tratamente recunoscute la nivel mondial pentru eficiența lor și terapeuți specializați, care vă vor realiza procedurile la cele mai înalte standarde de siguranță și profesionalism.

0
Clinici
0
Specialiști
0
Ani de experiență

Echipa Noastră

 • Alexandra Radu

  Alexandra Radu

  Specialist Remodelare Corporală
 • David Miller

  David Miller

  Hair Stylist
 • Joan Greep

  Joan Greep

  Stylist
Call Now Button