Remodelare corporală

Cum să scapi de celulita de pe fese şi coapse?

Tratamentele cosmetice de ultimă generaţie te pot ajuta să scapi de celulită. Însă înainte de toate, trebuie să înţelegi în profunzime aspectele care stau la baza celulitei, astfel încât să poţi alege cea mai bună variantă de tratament în cazul tău, pentru a avea o piele fină, netedă, fără aspect de coajă de portocală.

Celulita afectează într-o majoritate covârşitoare femeile, dar şi un procent mic de bărbaţi. Aproape 85% dintre femei – de toate formele (ne referim aici la siluetă) – spun că se luptă cu celulita zi de zi.

Nu contează cât de slabă eşti sau cât de mare este greutatea corpului tău. Specialiştii subliniază că toate femeile au o anumită cantitate de celulită în organism. Studiile au demonstrat că până şi fetuşii de sex feminin, examinaţi încă din uterul mamei, la patru luni de la concepţie, au deja celulită care se dezvoltă.

Ce cauzează celulita?

Indiferent de zonele cu probleme (îndeosebi fesele şi coapsele se confruntă cu aspectul de „coajă de portocală”), celulita este cauzată în cea mai mare parte de trei factori. În primul rând, este vorba de benzile sau structurile de ţesut conjunctiv sau fibrele de sub piele, care se presupune că ar trebui să ţină sau să fixeze grăsimea acolo unde îi este locul. La femei, aceste fibre sunt aranjate sau dispuse precum nişte stâlpi sau coloane. Pe măsură ce îmbătrânim, benzile se înţepenesc, se întăresc. Aici intervine cea de-a doua problemă – grăsimea. Atunci când „buzunarele” sau depozitele de grăsime sunt presate şi strânse între benzile rigide, structurile de grăsime sunt împinse mai sus, către piele. Cel mai bun exemplu, ca să înţelegi, este cam ca atunci când se matlasează sau se trage la maşină o saltea. Ceea ce ne duce la cea de-a treia problemă, pielea în sine. Noi pierdem colagenul, o proteină care îi conferă pielii structura sa, în fiecare zi. Pe măsură ce pielea devine mai subţire, grăsimea împinge în sus prin acele benzi „înţepenite” şi devine mai vizibilă în zone precum coapsele şi fesele. S-a demonstrat că estrogenul şi alţi hormoni feminini joacă un rol în dezvoltarea celulitei.

Ca să scapi de celulită (deşi este greu să o elimini permanent), există mai multe metode pentru a aborda problema grăsimii care apare cel mai frecvent pe coapse, şolduri şi fese. De la tratamentele cu laser, până la cremele anticelulitice, ai o mulţime de opţiuni. Dar dacă vrei într-adevăr să vezi rezultate, cea mai bună tehnică este cea cu radiofrecvenţă, precum tratamentul cu Velashape II, disponibil la Results by Elōs.

Cum abordezi problema celulitei

Dacă masajul cu diverse produse şi nici cremele nu au reuşit să îţi ofere vreun motiv de satisfacţie şi nu te-au eliberat de sub povara celulitei, medicii esteticieni de la Centrul Results by Elōs îţi oferă o procedură simplă, de înaltă tehnologie, care se poate face în cabinete, utilizând radiofrecvenţa.

Aparatele precum VelaShape II oferă tratamente nedureroase şi folosesc energia (căldura) pentru a micşora celulele adipoase temporar. Această procedură cu VelaShape II oferă senzaţia unui masaj în profunzime. Dispozitivul „frământă” grăsimea şi pielea, în timp ce un dispozitiv cu vacuum adaugă aspirarea în ecuaţie. În majoritatea cazurilor, această procedură cu VelaShape II întăreşte pielea şi îmbunătăţeşte aspectul celulitei, dar nu o face să dispară complet, ţin să precizeze specialiştii. Majoritatea femeilor obţin cele mai multe rezultate după 4 până la 8 şedinţe. Coapsele şi fesele sunt mai ferme şi mai tari, iar rezultatele durează chiar şi până la doi ani sau chiar mai mult, fiind nevoie de tratamente de întreţinere.

VelaShape II, mecanism precis şi eficient

Având la bază tehnologia elōs (radiofrecvenţă bipolară şi infraroşu), VelaShape II determină încălzirea celulelor de grăsime (adipocite), a septurilor fibroase care fac legătura între acestea, precum şi a fibrelor de colagen. Designul noilor aplicatoare permite o penetrare mai bună a căldurii, ceea ce determină îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi a drenajului limfatic, stimulând activitatea fibroblastelor.

Call Now Button