Epilare definitiva laser

Epilare Definitiva cu Laser Dioda Primelase

La Results by Elos, va oferim cea mai buna varianta de epilare definitiva cu laser de pe piata: dioda laser Primelase.

Aparatul Primelase reprezintă cel mai performat sistem de epilare definitiva care utilizează laserul diodă. Produs de compania spaniolă Cocoon Medical, Primelase se numără printre cele mai eficiente aparate de pe piață, în ceea ce privește epilarea definitivă laser. Ceea ce îl face să fie recomandat de medicii dermatologi și de pacienții din întreaga lume, este faptul că realizează tratamente la cel mai înalt grad de siguranță și performanță pentru orice fototip, inclusiv pentru cele mai închise, indiferent de sezon.

În timp ce alte tratamente de epilare definitiva se adresează doar persoanelor cu un fototip deschis și au drept principală contraindicație expunerea la soare, Primelase se poate realiza pentru pacienți cu piele albă sau cu un fototip închis, atât înainte, cât și după ce au stat la soare, fără a prezenta niciun risc pentru piele.

Sistemul Primelase reușește să se diferențieze de celelalte echipamente laser pentru epilare definitiva de pe piață prin energia mare a impulsurilor și timpul redus de livrare al acestora.

Cum funcționează epilarea definitiva cu laser diodă?

Pentru a obtine o epilare definitiva, aparatul Primelase se bazează pe principiul fototermolizei selective. Energia laser este absorbită din melanina firului de păr și transformată în căldură. Celulele țintă (germinative) ale foliculului pilos vor fi distruse în urma temperaturilor înalte. Înreg procesul se petrece fără ca țesuturile adiacente să aibă de suferit, fiind vizată strict rădăcina firului de păr.

Care sunt avantajele tratamentului de epilare definitiva cu laserul diodă Primelase?

 • Se poate realiza pe pielea bronzată și nu impune restricții în ceea ce privește expunerea la soare înainte/după tratament. Pentru siguranță maximă, specialiștii Results by Elōs, recomandă pacienților să evite expunerea la soare trei zile pre și post tratament, o perioadă extrem de scurtă în comparație cu celelalte metode de fotoepilare care impun o perioadă de minimum 2 săptămâni.
 • Impulsurile sunt livrate rapid, respectiv 2 impulsuri/secundă
 • Timp redus de tratament. Impulsurile sunt livrate în mod egal pe zona tratată, fără a fi necesară suprapunerea lor, ca în cazul altor proceduri de fotoepilare.
 • Aparatul Primelase are integrat un sistem de răcire, ”Crystal Freeze”, ceea ce face tratamentul de epilare definitiva foarte bine tolerat de pacienți, gradul de durere resimțit fiind minim.

Cum  ne pregătim pentru ședința de epilare definitiva?

 • Pacienții trebuie să renunțe la orice metodă de epilare tradițională cu ceară sau cu epilatorul electric cu cel puțin 4 săptămâni înainte de ședința de laser și vor utiliza doar lama de ras sau crema depilatoare
 • Trebuie evitată expunerea la soare cu 3 – 4 zile înainte și după de ședința de fotoepilare
 • Evitați folosirea unor produse agresive, precum cele de exfoliere. Este recomandat ca tratamentul să fie aplicat pe pielea curată, fară creme, deodorante sau alte produse cosmetice
 • Zona tratată va fi proaspăt rasă în ziua tratamentului sau cu o seară înainte

Care sunt etapele procedurii de epilare?

 • Terapeutul va face pacientului o consultație și va stabili fototipul și tipul firului de păr
 • Zona tratată va fi curățată și dezinfectată, pentru a fi înlăturate orice impurități, după care se va aplica un strat subțire de gel transparent. Acesta va proteja pielea și va avea rol conductor pentru laserul diodă
 • Impulsurile vor fi distribuite pe întreaga suprafață a zonei, procedura fiind foarte rapidă și confortabilă pentru pacienți

Ce se întâmplă după tratament?

Firele de păr vor crește ca de obicei după prima ședință, însă după 10-14 zile, rădăcinile afectate de laser vor intra în regresie.

Câte ședințe de epilare sunt necesare?

Pentru obținerea celor mai bune rezultate este recomandat un protocol de 6-8 ședințe, care se realizează la un interval de 6-8 săptămâni. După terminarea acestui set de ședințe, sunt indicate ședințe de întreținere la 6-12 luni, pentru că o parte din foliculii aflați în stare latentă se pot reactiva ca urmare a schimbărilor hormonale.

Cat costa epilarea definitiva cu laser?

Poti vedea preturile noastre pe pagina dedicata, insa nu uita sa verifici si ofertele speciale!

Call Now Button