Hidratare intensa

Intraceuticals Rejuvenate

Intraceuticals este singura metoda non-invazivă de a introduce acid hialuronic în dermul profund, dar și cea mai bună alternativă la injectările cu acid hialuronic sau toxină botulinică. Previne îmbătrănirea prematură a tenului și îl menține la un nivel optim de hidratare, astfel încât efectele trecerii timpului sunt întârziate.

Cum acționează tratamentul Intraceuticals?

Oxigenul hiperbaric este liantul dintre piele și serul special Intraceuticals, bogat în acid hialuronic, vitamine și antioxidanți. Aparatul Intraceuticals produce oxigen hiperbaric cu un grad foarte mare de puritate, care devine transportor ale substanțelor intens hrănitoare pentru piele prin intermediul unui aerograf. Acest aerograf are un recipient special unde se introduce serul Intraceuticals, compus din acid hialuronic de ultima generație, cu o moleculă foarte mică, antioxidanți și vitamine prețioase pentru ten. Serul Intraceuticals este difuzat pe piele prin intermediul aerografului și apoi introdus în dermul profund cu ajutorul oxigenului hiperbaric.

Pentru cine este potrivit tratamentul Intraceuticals?

Intraceuticals este potrivit atât pentru femei sau bărbați, adolescente sau doamne trecute de 60 de ani. Intraceuticals este potrivit pentru orice persoană care își simte tenul deshidratat si dorește să îl hidrateze în profunzime. Acest tratament se poate realiza înaintea unui eveniment important pentru că asigură o mai bună aderență a machiajului și este unul dintre puținele tratamente pe care le pot face și femeile însărcinate.

Conceptul unic Intraceuticals: depunearea acidului hialuronic în 3 straturi

Pasul 1. Infuzia Intraceuticals

Molecula de acid hialuronic introdusă în derm în timpul tratamentului are rolul de a capta apa din cremele care se aplică la final.

Pasul 2. Gelul hidratant Intraceuticals

Cu o textură ușoară și un conținut bogat în acid hialuronic, acid salicilic și vitamina C stabilizată, acest produs va pătrunde în dermul superior și îl va hidrata intens.

Pasul 3. Crema hidratantă Intraceuticals

Bazată pe acid hialuronic și compuși intens hidratanți- germeni de grâu, ulei de jojoba și macadamia, crema hidratantă reprezintă pasul final al întregului proces de hidratare. Prin aplicarea acestei creme, este asigurat un rezervor de apă pentru moleculele de acid hialuronic introduse în piele.

Intraceuticals aduce beneficii multiple tenului:

  • Pielea este hranită în profunzime și complet revitalizată
  • Ridurile fine sunt estompate și este prevenită îmbătrânirea pielii
  • Efect de lifting și redefinere a conturului feței
  • Hidratare de lungă durată

Pentru cele mai bune rezultate, este recomandată realizarea unui protocol de 6 ședințe (1 șed./ săptămână), de două ori pe an, alături de ședințe de întreținere o dată pe lună.

Pacienții pot menține efectul tratamentului Intraceuticals prin  utilizarea acasă a gamei speciale de creme, ce conține:

  • Gelul demachiant Rejuvenate – curăță delicat tenul de machiaj și elimină impuritățile
  • Daily serum Rejuvenate – conține ingrediente active acid hialuronic, Vitamina C, Vitamina E, ceai verde; îmbunătățește textura pielii și îi conferă vitalitate
  • Gelul hidratant Rejuvenate – asigură pasul 2 în procesul de depunere a acidului hialuronic și hidratează intens tenul
  • Cremă hidratantă Rejuvenate – asigură pasul 3 în procesul de depunere a acidului hialuronic, asigurând hidratarea pielii și tonifierea acesteia
  • Gelul special pentru ochi – cu o textură specială, bogată în acid hialuronic și nutrienți, acest gel are grijă de aspectul pielii din jurul ochilor, prevenind riduril și cearcănele
Call Now Button