Tratamente faciale

Hidratarea pielii și reducerea ridurilor într-un tratament

Cele mai comune probleme cu care se confruntă femeile odată cu vârsta de 40 de ani sunt adâncirea ridurilor de expresie și senzația de ten uscat, lipsit de vitalitate. Cremele sau măștile încep să nu mai împlinească nevoia de hidratare a pieli și nici nu fac liniile din jurul ochilor sau gurii să dispară ca prin minune, așa cum ar face injectările cu acid hialuronic sau toxină botulinică. Cu toate acestea, unele dintre paciente ar mai amâna momentul injectărilor, în timp ce altele refuză categoric această idee de teama durerii. Dacă vă regăsiți într-una dintre aceste categorii, trebuie să știți că există tratamentul non-invaziv Intraceuticals Atoxelene, care va furniza tenului o hidratare intensă și va reduce ridurile fără durere sau timp de recuperare.

Cum reușește tratamentul Intraceuticals Atoxelene acest lucru?
Grație oxigenului hiperbaric, transportă în straturile profunde ale pielii substanțe care luptă împotriva îmbătrânirii, conferă tonus pielii și reduc vizibil ridurile. O infuzie de Intraceuticals Atoxelene conține acid hialuronic, arginină, albumină și atoxelene- derivatul din toxină botulincă. Împreună, formează un scut împotriva deshidratării pielii și umplu liniile din jurul ochilor și gurii, împiedicând formarea altora noi.

Infuzia de Intraceuticals Atoxelene trebuie combinată cu una din gamele Rejuvenate (destinată rejuvenării faciale și prevenirii ridurilor), Opulence (destinată petelor hiperpigmentare) sau cu booster Colagen pentru că nu a fost concepută de sine stătătoare. Astfel, în funcție de nevoile tenului, specialistul Results by Elōs vă va recomanda cea mai bună variantă de combinare.
După doar o singură ședință, veți simți efectul acestui tratament și veți fi uimite să obțineți reducerea ridurilor și un ten vizibil întinerit, fără a recurge la injectări. În plus, pielea va căpăta alt tonus și se va simți mai catifelată la atingere, totul în cadrul unei proceduri extrem de relaxante!

Call Now Button