Hidrodermoabraziune

Hydrafacial

Tratamentul de hidrodermoabraziune HydraFacial, a fost conceput pentru a conferi tenului o îngrijire completă. Este o procedură non-invazivă, ce combină beneficiile hidrodermoabraziunii, a peelingului chimic soft și a extracției mecanice realizate fără durere, adăugând totodată beneficiile unor substanțe speciale care conțin acid hialuronic, antioxidanți și peptide.

HydraFacial a revolutionat tratamentul clasic de microdermoabraziune, care face o exfoliere mecanică pe tenul uscat, în timp ce hidordermoabraziunea se realizează cu substanțe speciale, menite să hrănească tenul, să îi confere luminozitate și să calmeze iritațiile. În doar 30 de minute, tenul este curățat și revitalizat, iar la final nu prezintă urme de înroșire sau iritații, ca în cazul unui tratament clasic de curățare!

Cum funcționează?

Procedura HydraFacial se bazează pe un sistem patentat de eliberare a substanțelor cu ajutorul unui vortex. Toți pașii tratamentului se realizează cu aplicatori speciali, de unică folosință pentru fiecare pacient, astfel încât nu există riscul de infecții sau transmiterea bacteriilor.

Etapele tratamentului

 1. Vortex – Exfoliation: în această etapă este folosit acidul lactic și extract de alge, substanțe decapante ce elimină celulele moarte de la suprafața pielii.
 2. Vortex – Peel: cu ajutorul acidului glicolic și salicilic, pielea este exfoliată în profunzime.
 3. Vortex – Extraction: aplicatorul special acționează ca un ”mini aspirator” asupra porilor, curățându-i în profunzime și eliminând punctele negre. În timpul acestei etape, este utilizată o substanță specială bazată pe acid salicilic și extract de miere, cu rol antibacterian.
 4. Vortex – Fusion: în cadrul acestei etape, este aplicată pe ten o combinație de antioxidanți, acid hialuronic și peptide, cu rolul de a o proteja pielea de acțiunea radicalilor liberi și, totodată, de a o hidrata și a o tonifia.
 5. Protecție: utilizarea produselor HydraFacial Daily Essentials care ajută la menținerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată și protejează pielea.

De ce să programați chiar acum un tratament HydraFacial la Results by Elōs?

 • Tratament lipsit de disconfort și fără timp de recuperare
 • Durează doar 30 de minute
 • Procedură sigură, cu aplicatori de unică folosință
 • Rezultate vizibile imediat
 • Eficient pentru orice tip de ten
 • Tratatează punctual fiecare problemă a tenului
 • Cel mai puternic tratament non-invaziv

HydraFacial face o promisiune tenului vostru, pe care o respectă cu devotament: aceea de a-i proteja sănătatea și de a-i prelungi tinerețea și suplețea!

Call Now Button