Tratare celulita

Velashape II

Velashape II reprezintă cea mai bună opțiune pentru tratarea celulitei și laxității pielii. Acest aparat produs de compania Syneron Candela poartă aprobarea FDA (Food and Drug Administration, USA), dar și pe cea a sutelor de pacienți din întreaga lume care deja l-au încercat și au câștigat lupta împotriva celulitei.

Velashape II este ultima generație de proceduri non-invazive de remodelare corporală și de eliminarea celulitei, avand un design unic. Velashape II oferă cele mai bune rezultate cu un număr redus de ședințe, siguranță sporită și fără durere sau timp de recuperare.

Orientat mereu să ofere pacienților tratamente inovative, acest sistem este disponibil în cadrul Results by Elōs, unul dintre puținele centre din România care dețin acest aparat.

Înlănțuirea celor 4 tehnologii – radiofrecvență, infraroșu, vacuum și masaj cu role mecanice – fac din VelaShape II cea mai puternică armă împotriva celulitei și laxității pielii, fiind prima alegere pentru cei care doresc reconturarea siluetei.

Cum funcționează Velashape II?

Velashape II se bazează pe tehnologia elōs (radiofrecvență bipolară și infraroșu), alături de vacuum și masaj cu role mecanice. Cele 4 tehnologii acționează simultan asupra zonei tratate, iar fiecare dintre acestea au un rol bine stabilit.

Radiofrecvența. Folosită de foarte mult timp ca și terapie singulară pentru îmbunătățirea aspectului pileii, radiofrecvența încorporată în aparatul Velashape II creează un efect dermic intens în profunzimea dermului și determină atât contractarea legăturilor de colagen dar, și formarea altora noi. Acest lucru contribuie la un aspect al pielii intens tonifiat.

Infraroșu. Rolul acestei tehnologii este de a elimina rezistența pielii la curentul electric și de a stimula metabolismul prin resorbția edemelor, îmbunătățind totodată activitatea celulară.

Vacuum. În urma acțiunii vacumuului este activată circulația sanguină, având un rol detoxifiant pentru că drenează fluidele din vasele de sânge și determină eliminarea toxinelor. Reduce edemul cauzat de circulația deficitară și scade tensiune musculară.

Role mecanice. Aplicatoarele aparatului sunt prevăzute cu role mecanice, ceea ce asigură un masaj blând și reconfortant.

Combinația unică de tehnologii asigură eliminarea celulitei, tonifiere intensă, reducerea laxității pielii fără niciun fel de intervenție chirurgicală și îmbunătățirea considerabilă a aspectului zonei tratate.

Ce zone pot fi tratate?

Apartul Velashape II este prevăzut cu aplicatoare speciale, ceea ce permite tratarea tuturor zonelor corpului, respectiv a celor predispuse atacului celulitei– fesele și coapsele, sau a celor cu probleme de laxitate, precum abdomenul, brațele și gușa. De altfel, varietatea aplicatoarelor permit realizarea unor protocoale diferite de tratament, menite să ofere cele mai bune rezultate.

Este un tratament dureros?

Pacienții centrului Results by Elōs declară că  tratamentul Velashape II este unul agreabil și nu provoacă niciun disconfort.

Care sunt reacțiile adverse ale tratamentului?

În urma procedurii Velashape II pielea poate prezenta un ușor eritem (ca urmare a creșterii temperaturii în interiorul țesutului), care dispare în doar câteva ore. În cazul pacienților cu o sensibilitatea sporită, pot apărea mici vânătăi, care deasemenea dispar la scurt timp.

Protocolul de tratament

Pentru obținerea celor mai bune rezultate, specialiștii Results by Elōs, recomandă un protocol de doar 8 ședințe, iar ședințele se efectuează 1 dată/săptămână. Puterea mare a radiofrecvenței impune un număr atât de mic de ședințe față de alte proceduri de pe piață, dar și o distanță mai mare între ședințe, pentru a lăsa organismului răstimpul necesar să metabolizeze produșii reziduali ai tratamentului.

În cât timp apar rezultatele?

După numai o ședință pacienții observă o îmbunătățire în aspectul pielii, care devine mai fermă la atingere și mai întinsă. Pe măsură ce protocolul de tratamente avansează, rezultatele vor fi din ce în ce mai vizibile, iar finalul acestuia se va observa reducerea celulitei cu un grad, în timp ce tonusul pielii va crește cu minimum 70%.

Call Now Button