Tratare riduri

Mezoterapie Dermaroller

Mezoterapia stimulează pielea din interior pentru a-î îmbunătății calitatea, densitatea și strălucirea în cel mai natural mod, fără riscul de corecție ulterioară. În cadrul centrului nostru, Results by Elōs, procedura de mezoterapie este realizată cu produsele celebrului brand francez Filorga și prin intermediul aplicatorului special Dermaroller, care scurtează semnificativ durata ședinței.

Pionier în terapia cu produse injectabile anti-aging, laboratoarele Filorga Medical au fost primele care au dezvoltat mezoterapia anti-aging ce stimulează regenerarea pielii și luptă împotriva îmbătrânirii.

Cocktailul de mezoterapie Filorga

Produsul pentru mezoterapie Filorga este cel mai complex la ora actuală. Combinarea acidului hialuronic și a celor 53 de ingrediente nutritive esențiale pielii (vitamine, aminoacizi, coenzime, antioxidanți, minerale și baze nucleice), asigură pielii o infuzie care o hrănește și hidratează în profunzime, umplerea liniilor fine, tonifierea și redarea strălucirii. Astfel, primul pas al mezoterapiei Dermaroller este aplicarea acestui ”cocktail” pe piele, care va ajunge în interiorul pielii cu ajutorul aparatului special.

Ce este Dermaroller?
Dermaroller reprezintă un dispozitiv rotativ dotat cu sute de ace, acționat manual de către terapeut, care stimulează refacerea țesuturilor, pentru o piele vizibil întinerită și netedă. Practic, prin acțiunea acelor care declanșează mici leziuni asupra pielii este indus procesul de stimularea a fibrelor de colagen și, totodată, este deschisă calea prin stratul cornos pentru a permite pătrunderea în interiorul pielii a ”cocktailului” de substanțe miraculoase.

Zonele care pot fi tratate

Versatilitatea Dermaroller-ului face ca acest tratament să poată fi realizat și pe alte zone la fel de expuse îmbătrânirii ca și tenul:

  • gât
  • decolteu
  • mâini

După tratament, pielea nu va arăta agresată, ba din contra, va deveni vizibil mai luminoasă și netedă, fără a prezenta urme de roșeață sau iritație.

Protocolul de tratament

Pentru cele mai bune rezultate, specialiștii Results By Elōs recomandă un set de 5-6 ședințe în funcție de vârsta și nevoile pacientelor, cu o frecvență de o ședință la două săptămâni.

Call Now Button